ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МЕХАНИЗАЦИЯ
НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО- ГР. РАЗЛОГ

60 години Професионална гимназия по механизация на селското
стопанство, гр. Разлог

  Минават години и десетилетия. За всяка духовна ценност и човешко дело времето остава най- точният ориентир. Всяка година запечатва история, опит, традиции. Сменят се поколения, но остават дръзките мечти за бъдещето на училището, защото бъдещето расте в него.
„Една земя, един дом, едно бъдеще! И част от този наш дом е нашето училище, което вече 60 години е извор на познание. На този празник всички ние трябва да сме горди с достойното си минало, вървейки по нелекия път на развитие и имащи вяра в светлото бъдеще на Професионална гимназия по механизация на селското стопанство, гр. Разлог“ – емоционалното послание на г-жа Татяна Динчева, Директор на ПГ по МСС гр. Разлог развълнува присъстващите на тържеството, посветено на 60 – годишния юбилей на училището.
Професионална гимназия по механизация на селското стопанство, гр. Разлог вече 60 години поддържа връзката на човека със земята и природата. Училище, което изпълнява своята мисия – да образова и подготвя учениците за своята житейска и професионална реализация.
Училището днес утвърждава европейския модел на екологично, дигитално, интелигентно и устойчиво земеделско образование. Съхранявалюбовта към природата, превръща я в съдба и мисъл за бъдещето.Благодарим на всички, които уважиха нашия празник!

Последвайте ни