ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МЕХАНИЗАЦИЯ
НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО- ГР. РАЗЛОГ

СЪОБЩЕНИЯ

Уважаеми, зрелостници и родители на зрелостници.

Уважаеми, родители на зрелостниците трябва да ви уведомим , че поради завършването на вашите деца в нашето училище им свършва здравното осигуряване от държавата.В следващите файлове ще качим подробности за това къде , за кой период трябва да им заплатите здравниосигурителни вноски.

Приложение 1 – текст съобщение

Приложение 2 – проект на пост за социални мрежи 

Изпит по кат.ТВК в ПГ по МСС гр.Разлог

Уважаеми бивши и сегашни ученици, искаме да обявим ,че поради огромното ви желание удължаваме срока за приемане на документи за явяване на изпит кат.ТвК до 1.06.2023 г.

Необходимите документи са : 

1.Диплом за  завършен 12 клас ;

2. Медицинско свидетелство;

3.Документ за правоспособност за кат.B.

ПГ по МСС посрещна представители на МОН, директори, учители, родители и ученици от десетки училища от няколко области в България, участващи в проект ,,Подкрепа за дуалната система на обучение“.

ПГ по МСС посрещна представители на МОН, директори, учители, родители и ученици от десетки училища от няколко области в България, участващи в проект ,,Подкрепа за дуалната система на обучение“. Директорът на гимназията г-жа Татяна Динчева приветства гостите и представи добрите педагогически практики , които се осъществяват в ПГ по МСС. Гостите бяха впечатлени от красивия двор, цветната оранжерия и учебния корпус на училището. С интерес проследиха демонстрацията за работа с 3D принтерите и изказаха мнение, че Професионална гимназия по механизация на селското стопанство се нарежда сред най- добре обзаведените, оборудвани и поддържани училища в страната. Домакините почерпиха гостите с разхладителни био напитки и им подариха ръчно изработени сувенири, както и шапки с логото на училището.

Добри Практики В нашата гимназия.

През изминалата седмица обучението в нашата гимназия мина под егидата „Учи и се забавлявай“.Учениците,  посетиха  интересни обекти в общината ни. Почистиха района на училището и около стадиона на града. Посетиха  еко пътека „Голак“, хотел „Катарино СПА „.

 

Спортни дейности в ПГ по МСС

В седмицата преди абитуриентските балове нашата гимназия организира изнесени уроци под наслов „Спорта е здраве“ с ръководител Димитър Падарев бяха изнесени уроци по тенеис на корт и тенис на маса, където учениците имаха възможност да научат техники за тези спортове 

Започна засаждането на картофите и практиката на учениците в ПГ по МСС

Започна засаждането на картофите. Засажданено на новата реколта селскостопанска продукция се осъществява в часовете по практика. С висок професионализъм и много любов учениците се грижат за насажденията и очакват богата реколта.