ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МЕХАНИЗАЦИЯ
НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО- ГР. РАЗЛОГ

СЪОБЩЕНИЯ

ПГ по МСС посрещна представители на МОН, директори, учители, родители и ученици от десетки училища от няколко области в България, участващи в проект ,,Подкрепа за дуалната система на обучение“.

ПГ по МСС посрещна представители на МОН, директори, учители, родители и ученици от десетки училища от няколко области в България, участващи в проект ,,Подкрепа за дуалната система на обучение“. Директорът на гимназията г-жа Татяна Динчева приветства гостите и представи добрите педагогически практики , които се осъществяват в ПГ по МСС. Гостите бяха впечатлени от красивия двор, цветната оранжерия и учебния корпус на училището. С интерес проследиха демонстрацията за работа с 3D принтерите и изказаха мнение, че Професионална гимназия по механизация на селското стопанство се нарежда сред най- добре обзаведените, оборудвани и поддържани училища в страната. Домакините почерпиха гостите с разхладителни био напитки и им подариха ръчно изработени сувенири, както и шапки с логото на училището.

Добри Практики В нашата гимназия.

През изминалата седмица обучението в нашата гимназия мина под егидата „Учи и се забавлявай“.Учениците,  посетиха  интересни обекти в общината ни. Почистиха района на училището и около стадиона на града. Посетиха  еко пътека „Голак“, хотел „Катарино СПА „.

 

Спортни дейности в ПГ по МСС

В седмицата преди абитуриентските балове нашата гимназия организира изнесени уроци под наслов „Спорта е здраве“ с ръководител Димитър Падарев бяха изнесени уроци по тенеис на корт и тенис на маса, където учениците имаха възможност да научат техники за тези спортове 

Започна засаждането на картофите и практиката на учениците в ПГ по МСС

Започна засаждането на картофите. Засажданено на новата реколта селскостопанска продукция се осъществява в часовете по практика. С висок професионализъм и много любов учениците се грижат за насажденията и очакват богата реколта.